Wat onze klanten vinden

Inge en Nico • September 2017

Frank,

Ik schrijf U deze referentie uit dankbaarheid!
We zijn uiterst tevreden van onze jacuzzi.

Om een lang verhaal kort samen te vatten vonden we het “erover” om een jacuzzi aan te schaffen daar we in een rijhuis woonachtig zijn. Wij zagen jacuzzi’s in grote villa's met grote tuinen en decadente feestjes.
Ik denk dat dit ook het beeld is dat de gemiddelde Vlaming over een jacuzzi heeft tot we beslist hebben om Westspa te contacteren.
Deze mensen zijn in ons huisje aanwezig geweest om te zien wat er mogelijk was. Dit was al een eerste stap en idee van:”Ah ze komen ook bij rijhuizen”
We hebben bepaalde opties besproken en uiteindelijk na wat onderling overleg toch beslist om in “De decadente wereld” te stappen maar niemand mocht het weten...(want zie ne keer dat de mensen denken... blabla)
Uiteindelijk zijn Frank en Sharon zo toegewijd en eerlijk dat ze ons vertrouwen volledig verworven hebben!
Ook hebben ze ons bijgestaan om de nodige aanpassingen uit te voeren in de tuin om optimaal te kunnen genieten van onze aankoop.
Bij nader inzien is een jacuzzi voor iedereen betaalbaar geworden en kan overal geplaatst worden!
Voor ons was deze aankoop een geschenk uit de hemel!

Iedere dag, na een stresserende job, kunnen thuiskomen en in dat bad efkes een massage aan uzelf cadeau doen is helemaal geen luxe maar een therapie die werkt!!
Ik hoop dat veel lezers of potentiële klanten hiermee ook zo overtuigd worden als wijzelf en inzien dat deze investering in uzelf geen luxe is maar een voorrecht!

Het is gewoon zalig genieten ’s avonds om in het donker de sfeerverlichting aan te zetten en naar de sterrenhemel te kunnen kijken terwijl uw ganse lichaam onder handen genomen wordt door dit wonderbad!

Ook de service van Westspa is TOP!!! Absolute aanrader!!!
De zoon van Frank en zijn vrouwtje Jessy zijn erg toegewijd en gespecialiseerd in hun vak dat we ten allen tijde bij hen terecht kunnen en nooit aan ons lot overgelaten worden bij een vraagje.

TOPTEAM!
Bij mij is het al zo ver gekomen dat, wanneer ik passeer, spontaan de handrem optrek en efkes binnen spring om een woordje te klappen. Hoe zalig is dat!

Bedankt aan het ganse team uit de grond van ons hart!

Inge & Nico

 


Philip en Katrien • Februari 2019

Hallo

Jaccuzi al twee weken geleden geleverd, wil Frank en zijn team bedanken voor goede uitleg en service gekozen voor de kilimanjaro en doet wat hij moet doen masseren op de punten waar wij het graag hebben.

Topproduct thanks en groetjes vanuit kortemark 

 


M • Maart 2019

Zeer tevreden, goed advies verkregen en bieden aan volgens behoefte klant. is een bedrijf die verder investeert, zie ook hun nieuwe toonzaal. Technische dienst is goed technisch onderlegd en is een familiebedrijf die zal worden verder gezet door volgende generatie en lang service kan bieden.

Bedrijf waar service niet zo maar een belofte is maar een echte waarheid. Ons probleem werd zonder blikken of blozen aangepakt en opgelost zonder enige meerkost voor ons. Dit kom je niet overal tegen.

Bedankt 

M