Westspa: Wellis marktleider Benelux!

Opgepast: vestiging Deinze is gesloten op maandag 7, woensdag 9 en woensdag 16 november.
We ontvangen u op deze dagen graag in onze vestiging in Ledegem!

westspalogo

Wacht niet op actie’s of promoties want bij Westspa hebben we het hele jaar door zeer aantrekkelijke deals zoals eindereeksen en stockmodellen! Kom vrijblijvend langs in de winkel voor informatie.

Verbeterde kwaliteit van leven en welzijn

De Romeinen waren al bekend met de effecten van water, koude en warmte op de mens. Koude en thermische baden zijn niet alleen van deze tijd. Toen al zocht men de sauna en de spa op voor het genezen van kwaaltjes en ziektes. Maar ook de Finnen waren er al heel vroeg bij met hun wereldbekende Finse sauna.

Hoe onderscheiden we ons van andere spa's en dealer?

Dank zij de technologische vooruitgang, de perfectionering van de apparatuur en de verscheidenheid aan nieuwe types spa’s en sauna’s, zoals onder meer de opkomst van de infraroodsauna cabine, ligt een eigen spa en sauna thuis nu binnen het bereik van de groep mensen die streven naar een betere levenskwaliteit en een gezondere levensstijl.

Westspa heeft deze wellness evolutie gevolgd en hun business rond deze thema’s professioneel uitgebouwd. Al van bij de start staat het familiebedrijf Westspa voor spa’s, bubbelbaden, hottubs, Jacuzzi® tubs of hoe je het ook maar noemen wil en aan bodemprijzen.

Onze producten gebruiken ver vooruitstrevende technologie. Onze spa's kunnen volledig naar eigen wens en doel samengesteld worden zoals door de toevoeging van Microsilk™, Pulsar™, Vario Pods, Wifi module, enz. Tevens gebruiken wij speciale pompen die ruisloos zijn en 40% goedkoper in verbruik!

Westspa levert enkel klasse producten. We hebben reeds vele jaren ervaring en beschikken over een eigen leverings- en servicedienst. Kwaliteit die zich vertaalt in zorgeloos ontspannen en ontstressen, alleen of met uw partner, met uw familie, kennissen of vrienden en dit zonder uw huis te moeten verlaten.  

Koopzondagen verlengd wegens groot succes!

Kom langs op onze koopzondagen van 13u30 tot 17u00 en dit om onze klanten nog meer service te bieden!